Uslovi upotrebe

Pre započinjanja procesa kupovine preko sajta sense.rs, potrebno je pažljivo pročitati “Uslove upotrebe” i upoznati se sa pravima i obavezama. Ovu internet stranicu uređuje SENSE DOO sa sedištem na adresi Sanska 45, 11010 Beograd, matični broj: 07431333, PIB: 100350324.

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om. Cena artikala koja se naplaćuje prilikom isporuke je cena koja je važila na dan porudžbine. SENSE DOO ima pravo da otkaže porudžbinu ukoliko je došlo do očigledne greške prilikom postavljanja cene na sajtu, u kom slučaju će potrošač biti obavešten o otkazanoj porudžbini.

S obzirom na veliki broj artikala koji imamo u ponudi, ne možemo da garantujemo da su informacije sa sajta u svakom trenutku tačne i potpune. Sajt i proizvodi prikazani na njemu su informativnog karaktera. Ne možemo da garantujemo da su svi proizvodi prikazani na sajtu dostupni u svakom trenutku. Takođe, u ponudi možemo imati proizvode koji nisu prikazani na sajtu.

Sve proizvode koji mogu da se naruče sa sajta (tj. nisu označeni kao nedostupni) imamo na lageru, ali se u izuzetnim situacijama može desiti da nismo u mogućnosti da ih isporučimo (npr. u slučaju duple rezervacije, eventualnog neslaganja u magacinu, itd.).

Na sajtu se mogu pojaviti određene greške koje se trudimo da ispravimo. Primer: proizvod bez slike/cene, proizvod sa pogrešnom slikom/cenom itd. Cenimo Vaše komentare i sugestije koji nam pomažu da uočimo i ispravimo eventualne propuste.

Vlasnici i autori ovog sajta nisu odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem sajta i informacija sa njega. Takođe, nismo odgovorni za direktnu ili indirektnu štetu nastalu zbog Vaših odluka koje ste doneli na osnovu informacija sa našeg sajta, kao ni za način i posledice upotrebe kupljenih proizvoda.

Korišćenjem sajta prihvatate da ste upoznati i saglasni sa navedenim uslovima upotrebe.

×

[]
Zatvori filtere
Pretraga
Sortiraj po
Vrsta
Brend
Tip
Narukvica
Boja
Vodootpornost
Cena