Dostava i povraćaj

Nakon što poručite proizvod sa našeg sajta, stići će Vam mail sa detaljima porudžbine, kao potvrda da smo primili Vašu porudžbinu. Ubrzo potom pozvaćemo Vas da bismo potvrdili vreme isporuke. Ukoliko je završeno radno vreme ili je neradni dan, poziv možete očekivati prvog sledećeg radnog dana.

Vašu porudžbinu šaljemo istog ili najkasnije sledećeg radnog dana. Sarađujemo sa kuriskim službama:
D Express: Dostava na bilo koju adresu u Srbiji je besplatna.
Post Express: Pored iznosa koji je naznačen na računu plaća se dodatnih 1% (minimum 50din) od vrednosti pošiljke (naknada PostExpressa za uplatu otkupnog iznosa – naplaćuje se od primaoca). Da biste izbegli dodatne troškove, preporučujemo korišćenje načina plaćanja “e-banking / QR kod”.

Uobičajeno vreme dostave je 1-2 radna dana od trenutka slanja.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača kupovina preko naše internet stranice se smatra prodajom na daljinu. Po Zakonu, kupac koji se smatra potrošačem (fizičko lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti), ima pravo da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kupovine. Trošak slanja robe u SENSE DOO u tom slučaju snosi kupac. Ukoliko naručeni proizvod želite da vratite, pošaljite nam popunjenu Izjavu o odustajanju od ugovora. U slučaju odustaka od ugovora, imate pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Povraćaj novca ćemo izvršiti nakon prijema i provere vraćene robe, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku. Proizvod koji nam vraćate ne sme biti korišćen ili oštećen i mora biti u originalnoj ambalaži.

×

[]
Zatvori filtere
Pretraga
Sortiraj po
Vrsta
Brend
Tip
Narukvica
Boja
Vodootpornost
Cena