Načini plaćanja

Proizvode iz naše online prodavnice možete platiti na sledeće načine:

1. Pouzećem (u gotovini ili beskontaktnom platnom karticom): 
D Express: Prilikom preuzimanja paketa plaćate iznos koji je naznačen na računu u gotovini ili beskontaktnom platnom karticom (Visa ili Master/Maestro).

Post Express: Prilikom preuzimanja paketa u gotovini plaćate iznos koji je naznačen na računu. Pored iznosa koji je naznačen na računu plaća se dodatnih 1% (minimum 50din) od vrednosti pošiljke (naknada PostExpressa za uplatu otkupnog iznosa – naplaćuje se od primaoca). U tom slučaju preporučujemo korišćenje načina plaćanja “e-banking / QR kod”, gde nema dodatnih troškova

3. e-banking / QR kod: Nakon uspešno završene porudžbine na mail će Vam stići uplatnica sa IPS QR kodom koji jednostavno možete skenirati iz Vaše e-banking ili m-banking aplikacije. Isporuku možemo da izvršimo odmah nakon evidentirane uplate.

2. Karticom online: Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Master, Maestro, American Express i Dina platne kartice. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Korisnicima svih platnih kartica Banca Intesa ad Beograd nudimo mogućnost plaćanja na do 12 mesečnih rata bez kamate.

Prilikom online naručivanja, odabirom ovog načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu Banca Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

Broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica – Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). U slučaju da je karticu izdala strana banka, iznos za koji će Vaša kartica biti zadužena biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.

Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresu navedenu u porudžbini.

U našim prodavnicama možete platiti na sledeće načine:

1. U gotovini
2. Na tekući raćun (naručenu robu možemo da isporučimo nakon evidentirane uplate)
3. Platnim karticama: Visa, Master, Maestro, American Express i Dina.

Želimo Vam uspešnu kupovinu.

×

[]
Zatvori filtere
Pretraga
Sortiraj po
Vrsta
Brend
Tip
Narukvica
Boja
Vodootpornost
Cena