Načini plaćanja

U našoj online prodavnici možete platiti na sledeće načine:

1. U gotovini (pouzećem): Prilikom isporuke, kuriru plaćate gotovinom iznos koji je naznačen na računu. Ako Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće Vas da dogovori sa Vama u koje vreme ste u mogućnosti da preuzmete pošiljku.
2. Na tekući račun: Prilikom porudžbine u napomeni naglasite da želite da platite preko računa i navedite podatke firme na koju želite da glasi račun (ime firme, adresa i PIB). Ubrzo potom, na mail koji ste naveli kao kontakt, dobićete predračun za tražene artikle. Isporuku možemo da izvršimo nakon primljene uplate.
3. Čekovima na 6 rata bez kamate: Prilikom porudžbine u napomeni naglasite da želite da platite čekovima u više rata. Čekovi se predaju kuriru po prijemu robe i kurir ih pregleda na licu mesta. Čekove može predati isključivo vlasnik čekova uz važeću ličnu kartu i čekovnu karticu. Ne mogu se kombinovati čekovi više lica pri plaćanju. Minimalan iznos po čeku je 500din, a maksimalan 5000din. Ako iznos po jednoj rati prelazi 5000din, molimo Vas da na isti datum popunite više čekova.

Obaveštenje za kupce preko interneta: Poštovani potrošači, obaveštavamo Vas da prema mišljenju Ministarstva Finansija br. 430-00-208/2011-04 od 29.4.2011. god , Pravno lice koje obavlja prodaju posredstvom pošte ili interneta nije dužno da promet ostvaren ovim putem evidentira na fiskalnoj kasi.

U našim prodavnicama možete platiti na sledeće načine:

1. U gotovini
2. Na tekući raćun (naručenu robu možemo da isporučimo nakon primljene uplate)
3. Čekovima na 3 rate bez kamate: Minimalan iznos po čeku je 500din, a maksimalan 5000din.
4. Platnim karticama: Visa, Maestro, Master, American Express i Dina.

Close filters
Pretraga
Sortiraj po
Vrsta
Brend
Tip
Narukvica
Boja
Funkcije
Vodootpornost
Cena